Lisboa

 Attraksjoner

 Bydeler

 Kjøpesenter

 Museer

 Restauranter

 Shopping

 Strendene

 Uteliv

 

Booking

 Hotell

 Flybilletter

 Leiebil

 

Nyttig

 Fakta

 Kart

 Nyttige Linker

  Reisehåndbøker

  Språket

 Transport

 Valuta

 Videoer

 Været

  

  Flagg og kart

Grønnfargen i flagget står for nasjonen, mens rødt står for blodet til alle som har kjempet for fedrelandet.

Se kart over Lisboa her

 

Partnere

 Billig Ferie

 Hellas Reise

Krakow Guide

 

Strendene i Lisboa

En tur til Lisboa er ikke komplett uten et besøk til en av de mange strendene som ligger ved byen. Utvalget er stort og strendene tilbyr noe for alle og enhver. Enten en liker vannsport, eller aktiviteter som volleyball, surfing og dykking.

Carcavelos Beach

Carcavelos Beach er den mest populære stranden i Lisboa og er vanligvis den som er mest fullpakket med folk. Med mer enn en kilometer strandlinje lokker stranden folk i alle alder til soling og andre aktiviteter. Man vil garantert se ungdom som spiller volleyball og surfer hele året på denne stranden. Det finnes også mange barer langs stranden så man kan forvente et livlig natteliv.

Transport: Stranden har gode transportløsninger og ligger bare 600 meter unna Carcavelos togstasjon. Buss nummer 106 kommer fra Amadora og stopper 200 meter unna stranden.

Costa de Caparica

Costa de Caparica er et annet populært reisemål ikke langt fra Lisboa. Stranden ligger på sørsiden av Tagus elven, og er populær på grunn av sin gylne sand og friske hav, samt det spennende utelivet. Barene her stenger veldig sent og stranden tiltrekker seg mennesker som har lyst å feste. Det finnes også et stort utvalg av kafeer og restauranter, slik at det alltid er noe å finne på her.

Det tar 45 minutter å komme seg hertil med buss fra Spania terminal i Lisboa.  Den stopper i Caparica, 5 minutter unna stranden.

Praia da Adraga

Hvis det er skjønnheten av en uberørt strand du er ute etter, kan vi anbefale Praia da Adraga. Stranden ligger bortgjemt blant høye klipper og er blitt beskrevet som en av de fineste strendene i Europa. Det er relativt lite folk som gjør stranden perfekt for par eller andre som vil komme seg unna folkemengdene. Adraga ligger nær Sintra, 15 km nord for Guincho.

Portinho da Arrábida

Portinho da Arrábida er en liten, men herlig strand som ligger i en rolig bukt med krystallklart vann og er ypperlig for bading og dykking.

Like ved ligger også Coelhos stranden som har gyllen sand og svært rolig vann. Dette er kanskje de to vakreste og rolige strendene rundt Lisboa. Eneste minuset med strendene er at de vanskelige å nå, hvis man ikke har egen bil. Det er ikke mulig å nå strendene med offentlig transport.

Guincho

Guincho er en godt bevart strand og er en del av Sintra Cascais Natural Park. Stranden er populær blant naturelskere og surfere på grunn av de sterke vindene.

 

Anbefalte Hotell

Tiara Park

Hotel Dom

Clarion

AC Lisboa

Zenit Lisboa

VipExecutive

Hotel Vip

 

free page hit counter